BKV intermediair medisch personeel, bkv.jobs

BKV brengt zorgprofessionals en zorginstellingen bij elkaar, in binnen- en buitenland. Wij helpen graag met zorgvuldig oriënteren en het vinden van de juiste baan, waarnemingen, diensten of interim-opdrachten. BKV is als werving- en selectiebureau en als uitzendbureau voor artsen en andere zorgprofessionals al sinds 1997 actief. Ook zzp'ers in de zorg helpen wij graag op weg. 

Vaste en tijdelijke vacatures voor artsen in Nederland en buitenland
Op zoek naar een nieuwe uitdaging of sta je aan het begin van je medische carrière? Op onze website bkv.jobs vindt je zeker een baan! 

Een greep uit onze banen in de zorg:

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures in de zorg
Meld je aan voor de job alert om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures voor artsen en andere zorgprofessionals.

Werken in het buitenland
Is een (tijdelijke) uitdaging in het buitenland iets voor jou? Lees algemene informatie per land. BKV is als intermediair in de zorg actief in België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Zweden, Engeland en Caribisch Nederland (o.a. Aruba en Bonaire). Er zijn vacatures voor bijvoorbeeld gespecialiseerd verpleegkundigen, huisartsen, SEH-artsen en andere medisch specialisten.

Personeel in de zorg detacheren/uitzenden/zzp/payrolling/loondienst
Op welke manier je ook wilt samenwerken, via BKV is alles mogelijk. Vraag persoonlijk advies, bijvoorbeeld over hoe je als zzp'er in de zorg aan de slag kunt.

Loopbaanadvies, coaching en trainingen 
BKV biedt loopbaanadvies, coaching en trainingen.

Contact met BKV, de specialist in werving en selectie van zorgpersoneel
We helpen graag via +31 888 - 22 55 88 of contact@bkvgroup.eu.