Salariswijzer voor basisartsen, AIOS en medisch specialisten
BKV Salariswijzer Salariswijzer
10 september 2020

Medical Traineeship

Ben je net afgestudeerd en sta je in de startblokken om daadwerkelijk als arts aan de slag te gaan? Of heb je al werkervaring en wil je verder kijken dan je neus lang is? Je hebt nog niet alle mogelijkheden ontdekt en je vindt het lastig om een keuze te maken. Een PHD-traject ingaan heeft niet jouw voorkeur, maar zonder plan verder gaan is ook geen optie. Je kunt jezelf een jaar onderdompelen in een nieuw werkveld en zo ontdekken wat je wilt. Maar hoe zit het met jouw persoonlijke ontwikkeling?

Jouw loopbaan, jouw keuze!

Je kiest voor een één- of tweejarig contract bij BKV en wordt gedetacheerd naar één, twee of eventueel meer zorginstellingen. Binnen of buiten het ziekenhuis. Het Medical Traineeship start dan met een online assessment. De ontwikkelpunten die hieruit naar voren komen, worden vastgelegd in een persoonlijk ontwikkelplan. Gedurende het gehele traject geven een coach / consultant en onze arbeid- en organisatiepsycholoog coaching. Je hebt verschillende contactmomenten én intervisiemomenten.

Tijdens het traject kun je jouw opleidingsbudget naar eigen keuze inzetten. Neem deel aan relevante, externe (medische) inhoudelijke trainingen of gebruik je budget voor bijvoorbeeld een symposium of congres. Een extra budget is gereserveerd voor intervisie en coaching en is bovendien verplicht. We faciliteren tevens meeloopdagen in andere specialismen. Deze bredere loopbaanoriëntatie zorgt voor een weloverwogen beslissing na afronding van het traject. Uiteraard is er, naast de professionele en formele momenten, ook tijd voor persoonlijke en informele gesprekken.

Meer nieuws

Ik sta voor je klaar.

Neem vrijblijvend contact op

Ik vertel je graag meer over salarissen en salarischalen, cao's en ontwikkelingen voor artsen.

Eveline van den Bos

Manager Learning & Development

+31 6 - 34 55 47 52
eveline@bkv.jobs Contactformulier