Salariswijzer voor basisartsen, AIOS en medisch specialisten
BKV Salariswijzer Salariswijzer

Wij zijn BKV

Sinds 1997 hét bureau in de zorg voor tijdelijke en vaste banen.

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken).

Benieuwd wat we voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? Je kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 888 - 22 55 88 of WhatsApp naar +31 6 - 86 85 42 80.

Gratis loopbaantools die jou écht op weg helpen

Onze handige instrumenten ondersteunen je op diverse vlakken. De loopbaanwijzer helpt je bij het maken van keuzes en het kiezen van een richting. De salariswijzer geeft praktische informatie over salaris en verdiensten. De job alert geeft jou wekelijks meldingen van vacatures die passen bij jouw wensen. En met de cv-check ontvang je persoonlijke feedback op jouw cv.

Loopbaanwijzer

De loopbaanwijzer is een professionele beroepskeuzetest voor artsen, verpleegkundigen, geneeskunde- en verpleegkundestudenten. De uitslag laat zien welke functies passen bij jouw specifieke kwaliteiten, competenties en voorkeuren. 

De loopbaanwijzer houdt rekening met uiteenlopende doelgroepen en activiteiten, maar ook met de mate waarin een bepaalde werkomgeving bij je past. De uitslag wordt direct per e-mail verzonden. 

 

Job alert

Wekelijks passende vacatures in jouw mailbox. Wil jij op de hoogte blijven van vacatures die passen bij jouw wensen? Meld je aan voor de job alert van BKV en ontvang wekelijks een update van de nieuwste relevante vacatures. 

Cv-check

Wist je dat een cv gemiddeld maar acht seconden wordt bekeken? Met een goed cv zorg je er als (toekomstige) zorgprofessional voor dat je opvalt. Ben jij benieuwd wat je kunt verbeteren om jouw cv eruit te laten springen? Maak dan gebruik van de gratis cv-check van onze partner VvAA. Tijdens een telefonisch gesprek met één van hun adviseurs krijg je persoonlijke tips over jouw cv. 

Webinars

De webinars van BKV geven jou meer informatie over verschillende onderwerpen. Wil jij als arts in opleiding in Duitsland, aan de slag als zzp'er of een (werk)ervaring op doen op de Caribische eilanden? Bekijk dan onze webinarpagina en meld je aan! 

Ik sta voor je klaar.

Neem vrijblijvend contact op

Meer informatie over salaris of salarisschalen voor artsen? Neem contact met ons op. We helpen graag!

Eveline van den Bos

Senior Consultant Healthcare

+31 6 - 34 55 47 52
eveline@bkv.jobs Contact opnemen